Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Ως περήφανοι συμπαραγωγοί της ταινίας “Το Άπληστον Κέρδος” του Γιάννη Καρυπίδη σας προσκαλούμε στην πρεμιέρα της ταινίας στο 15ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

2e1ax_default_entry_AFISAΗ πρώτη προβολή θα γίνει την Παρασκευή, 22 Μαρτίουστις 17:30 και η δεύτερη τηνΚυριακή, 24 Μαρτίου στις 13:00, στην αίθουσα Τώνια Μαρκετάκη. Μαζί, με το ίδιο εισητήριο θα προβληθεί και η ταινία “Ο Θησαυρός της Κασσάνδρας” του Γιώργου Αυγερόπουλου.
Η ταινία καταγράφει μια δεκαπενταετία αγώνων για τη γη, τον αέρα και το νερό, από τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας, ενάντια στους σύγχρονους χρυσοθήρες. Η ιστορία και το περιεχόμενο του κινήματος κατά της εξόρυξης και της μεταλλουργίας χρυσού ξεδιπλώνεται καθώς μιλούν πρόσωπα από τις τοπικές κοινωνίες που αφιέρωσαν τη ζωή τους στην ενημέρωση, την αφύπνιση και την δικτύωση των τοπικών κινημάτων.
Διάρκεια: 67′
Σκηνοθεσία: Γιάννης Καρυπίδης
Αφηγητές: Τόλης Παπαγεωργίου, Ανέστης Στρατιάδης
Στίχοι-Μουσική-Ερμηνεία: Χρήστος Χατζόπουλος
Παραγωγή: Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών ΔραστηριοτήτωνOmniaTV,AgitProp.
Εισητήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από τα εκδοτήρια της Πλατείας Αριστοτέλους (ώρες λειτουργίας: 10:00-24:00) είτε από την ηλεκτρονική διεύθυνση http://tickets.filmfestival.gr/gre/login.aspx.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...