Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Βρεθηκαν λειψανα αλλοδαπων στην Αφρικη;


11 8 2011  A1.jpg (50025 bytes) Μια ομάδα ανθρωπολόγων ανέφερε ότι  βρέθηκαν θαμμένα μέσα στη ζούγκλα κοντά στην πόλη του Κιγκάλι της Ρουάντα (Κεντρική Αφρική) μη ανθρώπινα άγνωστα οστά ψηλών όντων. Τα λείψανα πιστεύετε ότι ανήκουν σε γιγάντια πλάσματα που έχουν ελάχιστη ομοιότητα με τον άνθρωπο. Επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας θεωρεί ότι θα μπορούσαν να είναι επισκέπτες από άλλο πλανήτη που πέθαναν ως αποτέλεσμα μιας καταστροφής.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, τα οστά θάφτηκαν τουλάχιστον πριν 500 χρόνια πριν. Στην αρχή, οι ερευνητές σκέφτηκαν ότι βρήκαν ερείπια αρχαίων οικισμών, αλλά δεν στη συνεχεία δεν εντόπισαν σημάδια ανθρώπινης ζωής.  Τα πλάσματα πρέπει να ήταν ψηλά - περίπου 7 πόδια (2,30)m. Τα κεφάλια τους ήταν δυσανάλογα μεγάλα και δεν υπάρχουν ορατά σημεία για στόμα,μύτη ή μάτια. Οι ανθρωπολόγοι αναφέρουν ότι θα μπορούσε να ήταν πλάσματα μέλη κάποιας  αλλοδαπής προσγείωσης, που πιθανόν καταστράφηκε από κάποια αίτια. Ωστόσο, δεν αναφέρθηκαν ίχνος προσγείωσης ή θραύσματα από πιθανή καταστροφή.

Το καλοκαίρι του 1937 μια ομάδα Κινέζων επιστημόνων με επικεφαλής τον καθηγητή Τσι Putei που ερευνούσαν τις σπηλιές του όρους Bayan-Καρά-Ula βρήκαν στο εσωτερικό σκελετούς με υπερβολικά μεγάλα κεφάλια και μικροσκοπικά σώματα.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...