Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ: "ΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗ ΜΕΛΙΤΗ, ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΥΑΛΙΑ-ΚΑΡΦΙΑ"!


O Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος σε ομιλία του στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα εφημερίδων σχετικά με τη δημιουργία στη Μελίτη Φλώρινας, Ραδιοφωνικού Σταθμού Σκοπιανής Προπαγάνδας, όπως εξήγγειλε ο Πρόεδρος του χωριού Παναγιώτης Αναστασιάδης, τονίζοντας ότι έχουν πάρει και την άδεια των ελληνικών αρχών!
 

O Μητροπολίτης Άνθιμος τόνισε πως εάν το επιτρέψουν οι αρμόδιοι Υπουργοί και Περιφερειάρχες, τότε "εγώ με τη νεολαία και με όσους θέλετε - θα το πω όπως το αισθάνομαι - δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά αν πουν "ναι" και το κάνουν, τουλάχιστον 40-50 πούλμαν πρέπει να φτάσουμε εκεί μαζί με τους εκεί αδελφούς της Φλώρινας και της Μελίτης και να τα κάνουμε γυαλιά-καρφιά! Αλλιώς δε γίνεται" Θεσσαλονίκη 14-08-2011 - (βίντεο από NOIAZOMAI):
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΝΘΙΜΟ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ...ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ!
 
 
hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...