Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Η Δανία και η…Δανία του Νότου ετοιμάζονται να ελευθερώσουν την Λιβύη!!!



Λιβυκό αεροσκάφος που κατέρριψαν οι εξεγερμένοι στην περιοχή της Βεγγάζης (φωτο antinews)

  Ώστε λοιπόν σύσσωμη η «Δύση», με πρωτεργάτες τον τακουνοφόρο ηγέτη της ξεπεσμένης Γαλλίας, τον εραστή Βορειοαφρικανίδων καλλονών πρωθυπουργό της Ιταλίας, και την πρωτοπόρο στις μάχες για την ελευθερία Δανία επέτυχε ψήφισμα για επέμβαση στην Λιβύη !
Με την αιδήμονα αποχή του Πούτιν, της σοσιαλ-καπιταλιστικής Κίνας και των ούτως η αλλως ασφαιρων «αναδυομένων» δυνάμεων το ΝΑΤΟ με εξουσιοδότηση του ΟΗΕ θα «συνετίση» ανθρωπιστικά τον Καντάφι, ετσι για να παραδειγματίζονται οι δημοκράτες κυβερνώντες στο Μπαχρέιν και την Σ. Αραβία !
Ηδη οι πολεμόχαροι …Νορβηγοί, Δανοί, Ολλανδοί και αλλοι Ευρωπαίοι σφουγγοκωλάριοι του γαλλικού βορειοφρικανικού συμπλέγματος και του αναζητούντος εξωτερική απειλή μήπως και ξεχασθή η … Ρούμπι Μπερλουσκόνι προοωθούν αεροσκάφη – λέει ενα ημέτερο κατστροφολογικό «ειδικό site» – πού ; Μα βεβαίως στην Ισπανία, στην Ιταλία και στην Ελλάδα !
Με την συμμετοχή – λέγει ο …ειδήμων εκδότης – επιχειρηματίας της Πολεμικής μας Αεροπορίας, οπως θα αποφασίση το «Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής και Αμυνας» (ωραίο, βαρύγδουπο, σαν τον Σημίτη σε πολεμικό συμβούλιο στο Μαξίμου) στις 18:00…
Με λίγα λόγια, μαζί με την …Δανία, η αποτυχημένη Δανία του Νότου, το Κράτος – Παράγκα, ανίκανο να περιφρουρήση τα εναέρια και θαλάσσια – ενίοτε και τα χερσαία απο την λαθρομετανάστευση-  σύνορα του, ανίκανο να προστατεύση με κρατική ισχύ την NAVTEX που εξέδωσε το ιδιο για την περιοχή του Καστελλορίζου, θα στείλη αεροσκάφη και πλοία να αστυνομεύσουν τον εναέριο χώρο της Λιβύης !
Οι πάντα πρόθυμοι «νουνεχείς», «σώφρωνες» θα σπεύσουν να μιλήσουν για την «Ισχυρή Ελλάδα», παρούσα στο …Αφγανιστάν, στην Σομαλία και το Κόσσοβο, γιατί  ετσι επιτάσσει η θέση της χώρας στους «δυτικούς θεσμούς», η «ισχυρή παρουσία της» και αλλες μπούρδες.
Ισχυρή παρουσία, οπως η φαραωνικοί ολυμπιακοί αγώνες, οι φιέστες με τα ποδόσφαιρα και την Eurovision, οι κατάμεστοι απο γερμανικά πολυτελή αυτοκίνητα δρόμοι… «τι παρομοιάζετε τάφοις κεκονιαμένοις, οτινες ξωθεν μν φαίνονται ραοι, σωθεν δ γέμουσιν στέων νεκρν κα πάσης καθαρσίας» λέγει ο ευαγγελιστής , και ταιριάζει γάντι σ’αυτό το «ισχυρό», «λαμπερό» ψευδοκράτος χωρίς υποδομές πίσω απο την βιτρίνα, χωρίς αυτοσεβασμό, χωρίς αντίληψη του τί σημαίνει Κράτος και Βία οχι επάνω στους αδύναμους να αμυνθούν ραγιάδες – υπηκόους αλλά εκεί που παίζεται το πραγματικό παίγνιο της Ισχύος, στις θάλασσες και τους ουρανούς του Αιγαίου.
Αυτός ο «κεκονιαμένος, βρωμερός τάφος» λοιπόν ετοιμάζεται για αλλη μια φορά να αποσπάση τα εύσημα δουλοφροσύνης των ισχυρών γιατί δήθεν εξυπηρετούνται τα «εθνικά συμφέροντα». Οπως πηγαμε να τα εξυπηρετήσωμε στην … Κορέα το 52 και σε …ανταπόδοση οι «συμμαχητές» μας για τον «ελεύθερο κόσμο» Αγγλοι εκτέλεσαν το 56 τους Καραολή και Δημητρίου…Οπως δώσαμε ολες τις απιτούμενες «διευκολύνσεις» για τις επιχειρήσεις… απελευθερώσεως του Ιράκ και της Γιουγκοσλαυίας και σε ανταπόδοση αναβάθμισαν τα Σκόπια και πρότειναν το σχέδιο Αυνάν !
Εμείς ομως εκεί… παρόντες, οπως ο καλός στρατιώτης Σβέικ που διατάσσεται να εξυπηρετήση την κυρία του συνταγματάρχη σε οτι του ζητηθεί ακόμη και εάν δεν του ζητηθή !
Μόνον  που αυτός την …εξυπηρετεί δεόντως, ενώ εμείς ετοιμαζόμαστε να δώσωμε και κ… !
Ακτιο, Αραξος, Ανδραβίδα, ΣΟΥΔΑ : Θα είναι η δεν θα είναι νόμιμοι, πολεμικοί στόχοι για την Λιβυκή αμυνα εάν υπάρξη ; Προφανώς μόνον η Σούδα λόγω  αποστάσεως. Η κουτοπόνηρα υπολογίζωμε στην εγκαιρη εξουδετέρωση απο τους …killer Νορβηγούς, Δανούς και Γάλλους των Λιβυκών μέσων ; Η προσδοκούμε οτι η «ομπρέλλα» του εκτου στόλου θα μας φυλάξη ;
Αντε να τους αναθέσωμε λοιπόν και το διάτρητο Αιγαίο, μιας και τα αεροσκάφη μας θα είναι απασχολημένα στην …Λιβύη, τα ραντάρ μας θα «λοκάρουν» τα mig και τα sukhoi του Καντάφι (εάν προλάβουν να σηκωθούν…) και οι σοφοί Τούρκοι, αρχοντες και οχι δουλόφρονες θα συνεχίσουν το εργο τους επάνω απο το Αγαθονήσι και τους Φούρνους απερίσπαστοι απο λιβυκές ΝΑΤΟικές περιπέτειες.

Parsifal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...