Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Για υποκλοπές κατηγορείται ο Γιώργος Καρατζαφέρης !

Karatzaferis-Liaskos_19-03-2011Για παράνομη μαγνητοφωνήση συνομιλιών κατηγορείται ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης!
Την καταγγελία σε βάρος του έκανε το Σάββατο το μεσημέρι, ο πρώην βουλευτής Ευβοίας και στέλεχος της ΝΔ, Αναστάσιος Λιάσκος.
Ολόκληρο το κείμενο των δηλώσεων του κ. Λιάσκου έχει ως εξής:
«Η δήλωση του κ. Καρατζαφέρη με την οποία με καλεί να παραλάβω το ηχητικό ντοκουμέντο της μεταξύ μας τηλεφωνικής συνομιλίας, συνιστά δημόσια ομολογία ποινικού αδικήματος.
Συνιστά αθλιότητα κατά της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλευτισμού. Πρόκειται για βαρύτατη προσβολή των ατομικών μου δικαιωμάτων και θίγει την προσωπική μου ελευθερία.
Είναι προφανές ότι το αδίκημα αυτό θα είχε, ήδη, προκαλέσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα, εάν ο κ. Καρατζαφέρης δεν εκαλύπτετο από τη βουλευτική ασυλία».
Το ιστορικό
kaseta_ypoklopi_19-03-2011Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Πέμπτης, ο κ. Λιάσκος είχε συνάντηση με τον κ. Καρατζαφέρη ενώ, την Παρασκευή το πρωί, ο τελευταίος ανακοίνωσε ότι ο πρώην νεοδημοκράτης βουλευτής προσχώρησε στο κόμμα του και μάλιστα, πρόκειται να αναλάβει ρόλο στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο κ. Λιάσκος με ανακοίνωσή του επιβεβαίωσε τη συνάντησή του με τον κ. Καρατζαφέρη αλλά πρόσθεσε: «… παραμένω και αγωνίζομαι στη Μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη, τη Νέα Δημοκρατία».
Ωστόσο, το βράδυ της Παρασκευής, εκδόθηκε από το ΛΑ.Ο.Σ η ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο κ. Λιάσκος υπαναχώρησε. Ανιλαμβανόμαστε  τους εκβιασμούς που εδέχθη. Λυπούμεθα για την αδυναμία του αυτή και τον καλούμε να παραλάβει την ηχογραφημένη συνομιλία που είχε με τον Πρόεδρο του κόμματος, όπως και τις φωτογραφίες της προσχώρησης με τα πλατιά χαμόγελα».
Η συνέχεια αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...