Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Συνθήκη ειρήνης και ασφάλειας για το διάστημα, για Γήινους αλλά και .... αλλοδαπούς πολιτισμούς


Η Carol Rosin σημερινός πρόεδρος του Ινστιτούτο για τη Συνεργασία στο Διάστημα (ICIS) σε συνεργασία με τον οργανισμό (ICIS) έχει συντάξει προσεκτικά μια νέα συνθήκη για το διάστημα και καλεί όλα τα κράτη-μέλη του ΟΗΕ και τα συμβαλλόμενα μέρη αλλά και όλες τις αλλοδαπές κουλτούρες, σε ένα σχέδιο για τη δημιουργία ενός πλαισίου που θα διασφαλίσει και να βεβαιώνει ότι το διάστημα είναι και θα παραμείνει ένα ουδέτερο πεδίο από το οποίο όλες οι κατηγορίες των διαστημικών όπλων θα απαγορεύονται.
Η Carol Sue Rosin κατέχει.... εξέχοντα θέση στη αεροδιαστημική εκτελεστική εξουσία του διαστήματος και της πυραυλικής άμυνας.Ήταν πρώην εκπρόσωπος του Βέρνερ φον Μπράουν και σύμβουλος σε διάφορες εταιρείες, οργανισμούς, κυβερνητικές υπηρεσίες και στη κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών και έχει λάβει την υποστήριξη των διαφόρων εξεχόντων ατόμων των ΗΠΑ και του Κογκρέσου.
Η συνθήκη αναφέρει ότι η ύπαρξη αλλοδαπών πολιτισμών στο εξώτερο διάστημα πρέπει να θεωρείτε δεδομένη και το ενδεχόμενο να επισκέπτονται την Γη αλλοδαποί πολιτισμοί σε συνθήκες επιστημονικής παρατήρησης, δεν ανήκει πια στην σφαίρα της φαντασίας. Αναφέρετε επίσης ότι τα πάμπολλα περιστατικά με άγνωστα ιπτάμενα οχήματα που παρατηρούνται ,μπορεί να ανήκουν σε ξένες προς εμάς έλλογες διάνοιες. Η ασφάλεια και η ειρηνική χρήση του διαστήματος θα πρέπει να διασφαλιστεί για όλους.
Η Συνθήκη για το διάστημα του 2011(link)
huforc.gr

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...