Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Η Εβραία βουλευτίνα των εργατικών της Βρετανίας, Louise MP Ellman, τη κοπάνησε στο Ισραήλ, καθώς ο γιος της πιάστηκε και αντιμετωπίζει κατηγορίες για εμπορία ναρκωτικών!!!! » Louise MP Ellman



Καλή Σιωνίστρια η βουλευτίνα του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας Louise Ellman (και Αντιπρόεδρος των Εργατικών Φίλων του Ισραήλ και Πρόεδρος του Εβραϊκού Εργατικού Κινήματος), της οποίας ο γιος αποκαλύφθηκε ότι είναι ανακατεμένος στο μεγαλύτερο κύκλωμα ναρκωτικών της Βρετανίας.
Ο Sean Ellman, 37 ετών, του οποίου η μαμά Louise, που αντιπροσωπεύει τους ψηφοφόρους του Λίβερπουλ Riverside, έδειχνε ότι καταπολεμεί τα ναρκωτικά, έχει κάνει μια περιουσία από τη πώληση θανατηφόρων ναρκωτικών σε μια σειρά από καταστήματα, δια των οποίων έχουν προκληθεί πολυάριθμοι θάνατοι στο κέντρο της πόλης και σε ολόκληρη τη Βρετανία πρόσφατα.


Ενώ η Ellman έχει φύγει για τις “διακοπές” της στο Ισραήλ, είχε το χρόνο να δηλώσει:

“Ο Sean είναι 37 ετών και υπεύθυνος για να παίρνει τις αποφάσεις του. Αυτός είναι ένας ώριμος άντρας.Πρόκειται για ένα προσωπικό του ζήτημα και δεν έχουν καμία σχέση με την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση”.

Ωραία. Προσπαθεί να μας προβάλει μια άλλη Louise. Αν δεν ήσουν σε θέση να διδάξεις το γιο σου τον σωστό τρόπο ζωής, με αποτέλεσμα τώρα αυτός να ασχολείται με τα ναρκωτικά, πρέπει να καταλάβεις ότι είναι ηθικά απεχθές, και στο κάτω-κάτω τότε, γιατί θα πρέπει οι άνθρωποι (της περιοχής σου) να σε ξαναψηφίσουν???
Οι καλοί άνθρωποι του Λίβερπουλ θα πρέπει να λάβουν υπόψη του, αυτή την τελευταία απογοήτευση από την βουλευτίνα τους και από το Εργατικό κόμμα στο σύνολό του. Η Ellman πρόσφατα υπερασπίστηκε τον Σιωνιστή συνάδελφό της Lucifer Berger κατά του βουλευτή Peter Kilfoyle, ο οποίος έχει εγείρει ανησυχίες, σχετικά με τη δράση και την επιρροή των “Φίλων του Ισραήλ” στο Εργατικό Κόμμα στο Λίβερπουλ
.
Ίσως δεν θα έπρεπε να εκπλήσσεται πολύ κανείς, αφού το μόνο που αποδείχθηκε, είναι ότι το Ισραήλ βρίσκεται χωμένο για τα καλά στο εμπόριο ναρκωτικών και ο Sean Ellman κάνει ό,τι το Ισραήλ του δίδαξε καλύτερα: να είναι ένας αντιπρόσωπος του θανάτου.
ΠΗΓΗ: SUN
Μετάφραση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...