Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Στο σπίτι του Λαμπράκη δηλητηριάστηκε ο Μεταξάς‏ (video)


Σημαντική αποκάλυψη του Σπύρου Χατζάρα, στο κανάλι «Blue-Sky»: Ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως ο Ιωάννης Μεταξάς δολοφονήθηκε στο σπίτι του εκδότου του «Βήματος» και των «Νέων» Δημητρίου Λαμπράκη (πατέρα του Χρήστου Λαμπράκη, μεγαλοεκδότη και δημιουργού του Μεγάρου Μουσικής).
Θα ακούσετε τον Χατζάρα να λέει, ότι την παραμονή του θανάτου του 25 ή 26 Γενάρη 1941, ο Ιωάννης Μεταξάς επισκέφθηκε το σπίτι του Δημητρίου Λαμπράκη όπου τον κέρασαν μία δηλητηριασμένη πορτοκαλάδα.
Το μυστικό.... αποκάλυψε στον Χατζάρα ο γιός του γιατρού του Μεταξά. Γνωρίζαμε μεν πως οι Άγγλοι σκότωσαν τον Μεταξά, αλλά αγνοούσαμε ποιός ήταν το εκτελεστικό τους όργανο: Ήταν ο πράκτορας της Ιντέλλιτζενς Σέρβις, Δημήτριος Λαμπράκης!...Προσέξτε επίσης τί αποκαλύπτει ο καλεσμένος του Χατζάρα, καθηγητής της Ιστορίας Δημήτρης Μιχαλόπουλος :
Το πιστοποιητικό θανάτου του Μεταξά το υπέγραψε ο μέγας γιατρός της εποχής Γερουλάνος, ενώ δεν έχει ακόμη εκδοθεί το πιστοποιητικό θανάτου του Παπάγου, τον οποίον επίσης δολοφόνησαν οι Άγγλοι, κατά τον καθηγητή Μιχαλόπουλο.

Δείτε το βίντεο:




ellinonenosis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...