Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΉΣΕΩΝ


Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ - Σήμερα ζούμε την τελευταία πράξη του ελληνικού δράματος. Την ΠΑΡΑΔΟΣΗ της χώρας. Μια παράδοση, η οποία θα γίνει μέσω του περίφημου Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, το οποίο δεν διαφέρει καθόλου από το περίφημο ταμείο το TREUHAND, με το οποίο ξεπουλήθηκε και η ΑΝ. ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Ένα ταμείο, το οποίο το μόνο που έκανε, ήταν να ξεπουλήσει την περιουσία της ΑΝ. ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, χωρίς να αποφέρει χρήματα στα δημόσια ταμεία, αλλά έφερε ανεργία , φτώχεια, παράλληλα όμως πλούτη στους πλιατσικολόγους. Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα τον θάνατο του επικεφαλής του, ΝΤΕΒΛΕΡ ΡΟΒΕΝΤΕΡ, σαν κύριο υπεύθυνο του ξεπουλήματος.

Αυτό το ταμείο είναι πέρα για πέρα παράνομο και θα εξηγήσουμε γιατί.
Αλλά ποιος ψήφισε, γι αυτό; Ο Γιωργάκης και ο Αντωνάκης! Ποιος ακολούθησε; Το εκλεκτό μέλος της οικογένειας ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , βλέπε ΝΤΟΡΑ, ψήφισε λευκό και φυσικά ο μέγιστος κωλοτούμπας Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ. Ο οποίος δεν το ψήφισε αλλά έτρεξε να προτείνει το πρόσωπο που θα έμπαινε επικεφαλής! Τελικά μπήκε η κολλητή του, υπεύθυνη κάποτε στις προμήθειες του ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ. Μιλάμε για γενικό δούλεμα. Και το πάζλ έκλεισε , με τον ορισμό διευθύνοντα σύμβουλου, του κ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος έχει σαν εργοδότη τον ΛΑΤΣΗ. Σίγα μην έλειπε η EUROBANK από το ταμείο.
Αλλά γιατί είναι παράνομο το ταμείο αν και ψήφισε η Βουλή; Με βάση το Σύνταγμα, κυρίαρχος είναι ο λαός, σε ότι αφορά την ιδιοκτησία της πατρίδος του. Η ιδιοκτησία αυτή ελέγχεται μόνο από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους του λαού στην Βουλή και μόνο ο λαός μπορεί να αποφασίσει δια μέσου αυτών για την περιούσια του, φυσικά μόνο εκλεγμένοι, ουδείς άλλος! Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι η σύσταση μιας τέτοιας εταιρείας Α.Ε., στην οποία εκχωρείται η λαϊκή ιδιοκτησία, είναι τουλάχιστον παράνομη.! Διότι μόνο μέσα στην Βουλή και μόνο με την ψήφο των βουλευτών μπορεί να αποφασισθεί η τύχη της περιουσίας του ελληνικού λαού. Αν δεν μπορεί δε να πάρει τέτοιες σοβαρές αποφάσεις, τότε πάει στον λαό να δώσει την λύση. Έτσι, απλοί πολίτες, χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση, μέσω εταιρειών δεν μπορούν να αποφασίζουν για την περιούσια ΜΑΣ. Επίσης η βουλή δεν μπορεί να μεταβιβάσει τα δικαιώματα της σε Α.Ε., ακόμη και αν το ήθελε , όπως γίνεται τώρα, διότι ο λαός την έχει κάνει πληρεξούσιο για την περιούσια του και δεν μπορούν οι βουλευτές να παραχωρήσουν το δικαίωμα αυτό χωρίς την γνώμη του.
Σήμερα όλα γίνονται με νόμο στην βουλή αλλά είναι παράνομα. Και δεν είναι τυχαίο ότι ο μέγας συνταγματολόγος Βενιζέλος, θέλοντας να προστατεύσει την παρανομία του ταμείου και τα μέλη του, προτείνει την ανάγκη νομοθετικών ρυθμίσεων με τις οποίες θα απαλλάσσονται τα μέλη του ταμείου από τυχόν ποινικές ευθύνες! Δηλαδή στην ουσία παραδέχεται εξ αρχής ότι το ταμείο είναι παράνομο.
Οι μέρες που παίρναμε είναι δύσκολες. Αυτό τον καιρό ξεπουλιέται η χώρα χωρίς καμία ντροπή. Το τι θα γίνει με τα ομόλογα και λοιπά και η αγωνία αν θα μας στηρίξουν και άλλα τέτοια δεν έχουν σημασία. Διότι οι εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί και θα φανούν σύντομα. Εκείνο που πρέπει να σε ανησυχεί, είναι το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της χώρας , που θα γίνει μέσω μιας Α.Ε. παράνομα και εκβιαστικά.
Αν δεν αντιδράσουμε άμεσα , σε λίγο καιρό θα πατάς σε μια χώρα ,που δεν θα σου ανήκει. Τα ασφαλιστικά ταμεία που τα πλήρωνες μια ζωή για μια αξιοπρεπή σύνταξη θα γίνουν ιδρύματα συντήρησης απόρων κ.λ.π. Οι εποχές του σίγουρου πέρασαν. Τώρα είναι ώρα για αντίσταση όλα τα άλλα είναι άνευ σημασίας. Είναι ώρα να αντισταθούμε στην παράδοση της χώρας σε ξένα χέρια.


Υ.Γ. Όσο για την αριστερά έχω να πω το εξής. Δεν ψήφισε όντως. Φτάνει αυτό; Γιατί δεν πάει το θέμα του ταμείου στα δικαστήρια να το σταματήσει;
 


olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...