Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Μας το έστειλαν αρκετά ιστολόγια και προς στιγμήν εκνευριστήκαμε. Πως είναι δυνατόν ένας οικονομικός μετανάστης που τρέφεται από την Ελλάδα να υβρίζει εκλεγμένο αρχηγό;


Μας το έστειλαν αρκετά ιστολόγια και προς στιγμήν εκνευριστήκαμε. Πως είναι δυνατόν ένας οικονομικός μετανάστης που τρέφεται από την Ελλάδα να υβρίζει εκλεγμένο αρχηγό; Μετά μας ενημέρωσαν ότι είναι από αυτούς τους “προστάτες” μεταναστών που δεν έχουν βγάλει άχνα για τις δεκάδες χιλιάδες δολοφονημένους μετανάστες, θύματα των δουλεμπόρων. Μας ενημέρωσαν επί πλέον ότι είναι ομοεθνής ενός άθλιου βιαστή και εκμεταλλευτή παιδιών ο οποίος παρότι είχε συλληφθεί, αφέθηκε ελεύθερος από το ΠΑΣΟΚικό κράτος με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί. Το δύστυχο παιδάκι που κρατούσε δεν βρήκε συμπαράσταση από την κυρία αυτή. Όπως και το παιδάκι Αφγανικής καταγωγής στη Νίκαια, που βίαζε και βασάνιζε ο μερακλής Πακιστανός. Αντίθετα, ο δολοφονημένος από τα αδέρφια του θύματος βιαστής, τιμήθηκε και στο κοινοβούλιο από το πράσινο κράτος.


Οπότε, το να υβρίζουν τον Σαμαρά άτομα που καλύπτουν δολοφονίες οικονομικών μεταναστών, δουλέμπορους και βιαστές ανηλίκων, είναι μάλλον η μεγαλύτερη διαφήμιση. Εάν ακούσετε καλή κουβέντα, τότε να ανησυχήσετε.
σσΟ: να σημειώσουμε ότι σε καμμία περίπτωση δεν θεωρούμε ότι κάποιος που καλύπτει δουλεμπόρους , βιαστές παιδιών κλπ. Το κάνει για χρηματικό αντίτιμο. Μπορεί πράγματι να πιστεύει ότι αυτοί είναι θύματα της κοινωνίας.
Η διευκρίνηση είναι απαραίτητη γιατί πολλά ακούγονται για συνεργασίες με δουλέμπορους κλπ. Ο νόμος άλλωστε δίνει δικαίωμα υπεράσπισης ακόμα και στους χειρότερους δολοφόνους!

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...