Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΥΠΟΠΤΗ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΓΙΑ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ":ΣΤΟ...ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!


Όπως διαβάζετε στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα δεξιά από το "Παρόν",ο Αρχηγός του Λαος γυρνάει στη Βουλή διαλαλώντας σε Βουλευτές και δημοσιογράφους πως "ΕΧΕΙ 11% ΣΕ ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ"!

Τίθενται λοιπόν,τα εξής ερωτήματα:


-ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ;Πώς είναι δυνατόν να τον...ενημερώνουν για τις δημοσκοπήσεις που κάνουν;

Όχι τίποτα άλλο,αλλά μας είχαν πρήξει οι οπαδοί του για τα όσα έγραφαν τα Wikileaks για τη σχέση Σαμαρά-Αμερικανών,σύμφωνα με τις "διαρροές" της συγκεκριμένης πρεσβείας!


Εδώ λοιπόν δεν έχουμε να κάνουμε με απλή...βρώμα που βγήκε στην επιφάνεια,ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ,ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ!!!

-Επίσης,τι ακριβώς είναι οι "γαλλικές υπηρεσίες";ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ;


Φυσικά,υπάρχει και η εκδοχή πως όλα αυτά για τα μεγάλα ποσοστά του Λαος "από πρεσβείες",είναι παραμύθια της Χαλιμάς και ευσεβείς πόθοι του υπερφίαλου και αλαζόνα ψευτοπατριώτη!



ΟΜΩΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ (ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ,"ΑΡΧΕΙΑ" ΚΛΠ),ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!


Ίσως τελικά η κόντρα με τον Αλαφούζο να είναι απλά το προκάλυμμα μιας πολύ μεγαλύτερης συνωμοσίας:Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το...λιβάνισμα του Alexis Papahelas στον Καρατζαφέρη!Για τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο ακούγονται πάρα πολλά για τις σχέσεις του με την αμερικανική πρεσβεία,όσο και για πιθανές διασυνδέσεις του με άλλες...υπηρεσίες,ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ!


Όπως και νά'χει,η ουσία είναι πως ο δήθεν...κατήγορος των μασώνων,των σιωνιστών,των πρεσβειών κλπ,ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ,ΩΣΤΕ ΝΑ "ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ" ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
 
 
hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...