Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2013

Σε νέο συνέδριο Γκρίζων Λύκων ο ψευδομουφτής Ξάνθης!

Συνεχίζει πάντα να προκαλεί ο αρχιπράκτορας Αχμέτ Μέτε, αυτή τη φορά ως ομιλητής στην Τουρκία με θέμα την…Βαλκανική Καταστροφή του 1912!
Όπως θα θυμάστε, παλαιότερα είχαμε δημοσιεύσει την παρακείμενη φωτογραφία από προπέρσινη ομιλία που είχε πραγματοποιήσει ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε στην Σαμψούντα του Πόντου, προσκεκλημένος του εκεί παραρτήματος των Türk Ocakları (πιο γνωστών ως…Γκρίζων Λύκων).

Τώρα λοιπόν ο Μέτε, ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς τουρκοπράκτορες της Θράκης, που προφανώς δεν έχει κανένα πρόβλημα να συναγελάζεται με αυτά τα υποκείμενα (άλλωστε τον είδαμε με πόση θερμότητα είχε προ μηνών υποδεχθεί στην Ξάνθη και τον αρχιφασίστα Ντεβλέτ Μπαχτσελί), μετέχει ξανά σε ανάλογη εκδήλωση. Ο λόγος για το συμπόσιο «100 χρόνια από την Βαλκανική Καταστροφή», που όπως μας ενημερώνει το μειονοτικό περιοδικό της Κομοτηνής «Ρόντοπ Ρουζγκαρί», διοργανώνεται τις μέρες αυτές (5 και 6 Ιανουαρίου) στην Κωνσταντινούπολη (βλ. τη 2η φωτογραφία με τη σχετική αφίσα). «Στην εκδήλωση αυτή» αναφέρει ξεκάθαρα το περιοδικό, «τη Δυτική Θράκη θα εκπροσωπήσει ο μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε».
Όπως βεβαίως καταλάβατε, πρόκειται για το ίδιο ακριβώς γεγονός που εμείς εορτάζουμε (απελευθέρωση Ηπείρου και Μακεδονίας με τους Βαλκανικούς Πολέμους 2012-13). Ε, ο Μέτε λοιπόν θα πάει στη…Μάνα Πατρίδα του, μαζί με τους φασίστες συντρόφους του για να το…κλάψει ως «καταστροφή»! Εμείς τι να πούμε; Άφεριμ! Για μια φορά ακόμη πραγματικά άξιος ο (ούτως ή άλλως παχυλότατος «μαύρος») μισθός του…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...