Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Και οι αλλοδαποί το «βιολί» τους: Εξιχνιάστηκαν τέσσερις δολοφονίες από Αλβανούς


ImageΕκτός από το οικονομικό χάος το οποίο τείνει να εξελιχθεί –αν δεν έχει ήδη- και σε κοινωνικό έχουμε και το εγκληματικό χάος από αλλοδαπούς «νόμιμους» ή όχι οι οποίοι δολοφονούν είτε άλλους ομοεθνείς τους είτε Έλληνες, χωρίς να δίνουν καμία σημασία στην ούτος ή άλλως βέβαια μηδενικής κυριαρχίας χώρα.
Και αυτή τη φορά πάντως η Αστυνομία και πιο ειδικά το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έκανε τη δουλειά της εξιχνιάζοντας δύο υποθέσεις δολοφονιών με τέσσερις νεκρούς συνολικά.
Και οι δύο δολοφονίες δυνδέονται όπως προέκυψε η μια με την άλλη με τον ακόλουθο περιπετειώδη τρόπο (και όποιος κατάλαβει, κατάλαβε):
Η πρώτη εξιχνίαση αφορά τη δολοφονία του 30χρονου Έλληνα ειδικού φρουρού και ενός 25χρονου Αλβανού, οι οποίοι δολοφονήθηκαν τα ξημερώματα της 7ης Φεβρουαρίου του 2011, στην οδό Σόλωνος 83 στην Καλλιθέα. Δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ένας 31χρονος επίσης Αλβανός.
Η δεύτερη ανθρωποκτονία που εξιχνιάστηκε ήταν αυτή της περασμένης εβδομάδας πάλι στην Καλλιθέα όταν δύο άτομα, πάλι Αλβανικής προέλευσης, σκοτώθηκαν από ένα άλλο –πάλι Αλβανό- ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο που δολοφονήθηκαν οι δύο πρώτοι. Κίνητρό του ήταν η εκδίκηση του Αλβανού για το θάνατο του άλλου Αλβανού και έτσι σκότωσε τους δύο Αλβανούς  Ο 31χρονος δράστης της πρώτης δολοφονίας είναι από τους δύο νεκρούς της δεύτερης δολοφονίας. 
Ο 31χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ, όπως διαπιστώθηκε, εις βάρος του εκκρεμεί μάλιστα και διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία που είχε διαπράξει στην Αλβανία το 2001.
Όλα αυτά την ώρα που υπάρχουν κόμματα, φράξιες, οργανώσεις, παρα-οργανώσεις που ζητούν την νομιμοποίηση όλων των αλλοδαπών, προφανώς για να μπορούν να δολοφονούν «νόμιμα». Εάν αυτό δεν είναι ο ορισμός του μαζοχιμού και της δουλοπρέπειας τότε τι άλλο μπορεί να είναι;


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...