Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Η " ΜΑΧΗ" ΣΤΟ ΝΙΡΕΜΠΕΡΓΚ..(UFO)



Eίναι ενα ντοκουμεντο που δεν επιδεχεται αμφισβητηση.. Στις 4 απριλιου 1561 στον ουρανο πάνω απο το Νιρεμπεργκ της Γερμανίας ουτε λιγο ουτε πολύ υπηρξε εμπλοκή μεταξύ ιπταμενων αντικειμενων διαφόρων μεγεθών, σχημάτων, και χρωματισμων, κάποια μάλιστα απο τα οποία....
 κατέπεσαν και συνετριβησαν. Το ολο , και ιστορικά αποδεδειγμένο γεγονος, ειχε διάρκεια περίπου μιάς ωρας, και η απεικονιση του μαζί με την λεπτομερη και εντυπωσιακή περιγραφή του εγινε 10 μερες αργοτερα στην εικονα που...... παρουσιάζεται και σώζεται μέχρι σήμερα.

Oι περιγραφές του 1561 (εκτος και αν το 1561 οι άνθρωποι ηταν μαζικά ηλιθιοι..ενω τωρα είμαστε πανέξυπνοι)... μιλάνε για κυλινδρικα η σφαιροειδη ιπτάμενα αντικείμενα, για μητρικά σκαφη, για ασυλληπτες ταχυτητες, και άλλα. Το ιδιο σχεδον φαινόμενο παρατηρηθηκε και καταγράφηκε στις 7 Αυγούστου του 1566 στον ουρανο της Βασιλειας (Ελβετία).

Υπαρχουν πραγματα στην ιστορια που εσκεμμένα υποβαθμίζονται η τελικα αγνούνται ή θάβονται, και πράγματα αδιάφορα η παντελώς μηδαμινά που τελικα σερβίρονται ως δηθεν αξιόλογα , και κοιμίζουν τον κόσμο... Ενα ομως ειναι σίγουρο...Οτι η ιστορια επαναλαμβάνεται. Μια ματια στο wikipedia ισως σας πείσει.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...