Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Γιατί ρίξανε το πτώμα του Μπιν Λάντεν στη θάλασσα;-Μόνο ερωτηματικά δημιουργεί η συγκεκριμένη κίνηση



Πλήθος ερωτηματικών δημιουργεί η κίνηση των αμερικανών να πετάξουν το πτώμα του πιο διαβόητου τρομοκράτη στον κόσμο, του Όσαμα Μπιν Λάντεν, στη θάλασσα λίγες μόνο ώρες μετά την ανακοίνωση της δολοφονίας του από επίλεκτη ομάδα του αμερικανικού στρατού.

Όπως μεταδίδει το CNN, μετά από χρόνια – σχεδόν μία δεκαετία – ανθρωποκυνηγητού, η απάντηση των αμερικανών μπορεί να αναζητηθεί μόνο στην ισλαμική παράδοση σε ό,τι αφορά στην ταχύτητα του πράγματος.

Όμως γιατί στη θάλασσα;

Αμερικανοί αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι το να βρεθεί μία χώρα πρόθυμη να δεχτεί ό,τι απέμεινε από τον πιο διάσημο τρομοκράτη, θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο.

Παράλληλα, σε περίπτωση που είχε επιλεγεί κανονικός τάφος, τότε θα δημιουργούνταν ουσιαστικά ένα πραγματικό μνημείο που θα προσέλκυε όλους τους υποστηρικτές του για προσκύνημα.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με το CNN, κυκλοφόρησαν φήμες ότι ζητήθηκε από τη Σαουδική Αραβία να πάρει το πτώμα, αλλά αρνήθηκε.

Τέλος, θεωρείται ότι η ύπαρξη πτώματος θα δημιουργούσε σειρά αιτημάτων για τεστ DNA, ενώ θα ήταν αφορμή για να στηθούν άπειρες θεωρίες συνομωσίας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...