Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Οι καταθέσεις του Σαμαρά στο Βέλγιο - ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΕΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ



Σοβαρά ερωτηματικά εγείρονται με τις καταθέσεις του Αντώνη Σαμαρά στο Βέλγιο. Ο αρχηγός της ΝΔ διατηρεί -σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που προκύπτουν από το "πόθεν έσχες" - λογαριασμό ύψους 285 χιλιάδων ευρώ στην τράπεζα KBC.



Σύμφωνα με τον σχετικό πίνακα το ποσό αυτό αντιπροσωπεύει το 90% περίπου των καταθέσεων του κ. Σαμαρά και προέρχεται από τα εισοδήματα του κατά την διάρκεια της θητείας του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Όμως το να είσαι όμως αρχηγός κόμματος και σε μια κρίσιμη περίοδο για την εμπιστοσύνη στις τράπεζες και την οικονομία της χώρας και να διατηρείς το 90% των καταθέσεων στο εξωτερικό είναι ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη πράξη. Ένας θεωρητικά υποψήφιος πρωθυπουργός που έχει καταθέσεις στο Βέλγιο, μπορεί να ενισχύσει τις φήμες για επικείμενη χρεοκοπία.

Τη στιγμή μάλιστα που ο υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης συνεργασίας, την οποία άλλωστε στηρίζεις, ζητά από όλους τους Έλληνες να επαναπατρίσουν τις καταθέσεις τους για να στηρίξουν την οικονομία της χώρας, πώς είναι δυνατόν να διατηρείς τεράστια ποσά στο Βέλγιο;

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...