Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

Δ.Ρέππας: Άνοιξε και πάλι το θέμα των απολύσεων σε ΕΔ και ΣΑ!Image Aνοίγει πάλι το θέμα των απολύσεων των ενστόλων, είτε στις Ένοπλες Δυνάμεις, είτε στα Σώματα Ασφαλείας μετά από δηλώσεις του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, ο οποίος δεν απέκλεισε ότι "αν αυτοί αξιολογηθούν αρνητικά, θα απολυθούν.«Στο Δημόσιο εργάζονται σήμερα 640.000 μόνιμοι υπάλληλοι, περίπου 80.000 συμβασιούχοι -άρα 720.000- και στις λεγόμενες ΔΕΚΟ που δεν είναι στο Χρηματιστήριο και εποπτεύονται από το κράτος περίπου 25.000 εργαζόμενοι. Μιλούμε, δηλαδή, για έναν αριθμό περίπου 745.000 - 750.000 υπαλλήλων, εκ των οποίων οι περίπου 190.000 είναι εκπαιδευτικοί και οι περίπου 165.000 είναι ένστολοι όλων των κατηγοριών και βαθμίδων» πρόσθεσε ο υπουργός.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Flash ανέφερε ότι ξεκίνησε ήδη η αξιολόγηση των δομών στο υπουργείο του, ακολουθεί το υπουργείο Περιβάλλοντος και ότι «μέχρι το τέλος του χρόνου θα γνωρίζουμε όχι πόσες υπηρεσίες έχουμε, αλλά και τι επιπέδου είναι αυτές οι υπηρεσίες, πόσο καλές είναι, αν ανταποκρίνονται στις σημερινές συνθήκες». Παράλληλα, πρόσθεσε, θα ξεκινήσει και η διαδικασία αξιολόγησης του προσωπικού.

Ερωτηθείς αν θα γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο, είπε ότι "Αν αυτοί αξιολογηθούν αρνητικά, τότε θα απολυθούν"!
Το που θα βρεθεί η χώρα αν μειώσει Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας δεν δίχνει να τους απασχολεί. Ίσα-ίσα που φαίνεται να επιδιώκουν κάτι τέτοιο...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...