Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

Πολίτες μαινόμενοι για το χαράτσι της ΔΕΗ - Γιαούρτια στο δήμαρχο της Ζακύνθου - Κατάληψη στην ΔΟΥ Κέρκυρας - Βίντεο


- Στην Ζάκυνθο, η απόφαση του δημάρχου να χρησιμοποιήσει αεροφωτογραφίες για τον υπολογισμό του τέλους ακινήτων, μετέτρεψε το δημοτικό συμβούλιο σε πεδίο μάχης (VIDEO)
- Ο δήμαρχος προσμέτρησε στα τετραγωνικά και τα κοτέτσια....

- Στην Κέρκυρα οι κάτοικοι έχουν καταλάβει την εφορία και ζητούν να καταργηθεί το χαράτσι


Πολίτες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης αντιδρούν με όποιον τρόπο βρουν στα όσα συμβαίνουν γύρω τους, πολλές φορές βίαια και άλλες φορές με καταλήψεις.
Ηδη στα Επτάνησα μέσα σε ένα 24ωρο είχαμε δυο περιστατικά, το ένα μάλιστα είναι σε εξέλιξη για το χαράτσι της ΔΕΗ!


Ζάκυνθος: Αυγά και γιαούρτια στον δήμαρχο

Αυγά και γιαούρτια στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου αντικείμενο συζήτησης ήταν η επανακαταμέτρηση των τετραγωνικών μέτρων σε σπίτια και επιχειρήσεις, που έγινε με τη διαδικασία της αεροφωτογράφησης. Η λαϊκή οργή ήταν έντονη με τον κόσμο να γεμίζει ασφυκτικά την αίθουσα συνεδριάσεων, ενώ αρκετοί βρισκόταν στην πλατεία Σολωμού και περίμεναν να μάθουν την απόφαση του σώματος.

Όταν έκανε την εμφάνισή του, ο δήμαρχος Στέλιος Μποζίκης στο πνευματικό κέντρο, οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν. Στη συνέχεια εκσφενδονίστηκαν αυγά και γιαούρτια και όπως βλέπουμε στην αρχική φωτογραφία, τα σημάδια έμειναν τόσο στο σακάκι του δημάρχου, όσο και στο κόκκινο χαλί.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν τον δήμαρχο πως προσμέτρησε μαζί με τα σπίτια και τα... κοτέτσια, με αποτέλεσμα να καλούνται να καταβάλλουν ένα υπέρογκο ποσό, μόλις γίνουν οι διορθώσεις που προωθεί η Δημοτική Αρχή. Ο δήμαρχος από την πλευρά του υποστήριξε με δηλώσεις του, ότι μετρήθηκαν μόνο οι κύριοι και βοηθητικοί χώροι και όχι κοτέτσια.
 Κέρκυρα: Υπο κατάληψη η Β ΔΟΥ
Πάλι στα Επτάνησα, αλλά στην Κέρκυρα υπό κατάληψη βρίσκεται, από το πρωί, η Β' ΔΟΥ από τις Λαϊκές Επιτροπές που ζητούν την οριστική κατάργηση του ειδικού τέλους μέσω της ΔΕΗ.

'Οπως αναφέρουν στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν, ο αγώνας τους μπορεί να φέρει αποτέλεσμα, κάτι που, όπως υποστηρίζουν, πέτυχαν στο πρόσφατο παρελθόν, μεγαλώνοντας τις προθεσμίες για τη διακοπή της ηλεκτροδότησης στα νοικοκυριά, από 40 ημέρες σε 80, και εξαιρώντας τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού από το μέτρο.


newsit

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...