Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙΣ (ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ Β. ΠΟΥΤΙΝ)!


Ειδικά όταν επί χρόνια σε πολεμάνε με βρώμικο και άνανδρο τρόπο οι εχθροί σου, κάποια στιγμή θα ξεσπάσεις: Αυτή είναι η εικόνα ενός ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ηγέτη, μακριά από τα "πολιτικώς ορθά" στερεότυπα του ψευτοκαθωσπρεπισμού, της ευγένειας και της υποκρισίας!
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ...!

Και για να μην ξεχνιόμαστε, αντιγράφουμε ένα πετυχημένο σχόλιο που είδαμε σε άλλο ιστολόγιο:


Έσκασαν από το κακό τους οι Εβραίοι. Η Jerusalem Post δεν γράφει τίποτε στο σάιτ της αυτή την ώρα, ενώ η haaretz κάνοντας αγγαρεία γράφει “φαίνεται πως θα εκλεγεί ο Πούτιν”, χωρίς καν να αναφέρει το 64% στο οποίο είναι αυτή την ώρα. Ο πιό μισητός εχθρός των Εβραίων θριάμβευσε και πάλι. Προσπάθησαν με συνεχή διασπορά ψευδών ειδήσεων, από όλα τα Εβραϊκά ΜΜΕ της Δύσης να τον πλήξουν, αλλά πήραν απ΄τα τρία το μακρύτερο. Σήμερα έβαλαν και τρείς πόρνες να γδυθούν για να κλέψουν την παράσταση και να γίνουν θέμα στα διεθνή ΜΜΕ, αλλά στον Πούτιν πουτινιές;


Οι Ρώσοι ξέρουν τι τους γίνεται, γιατί εκεί έχει ξεκαθαριστεί η θέση των Εβραίων. Ο Πούτιν τους ξεκαθάρισε ότι η Ρωσία δεν είναι ΗΠΑ ή Ε.Ε. να παίζουν μπάλα μόνοι τους.


Όσο για την Ελλάδα, οι υπάλληλοι των Εβραίων στα ΜΜΕ δύσκολα κρύβουν τη στεναχώρια τους.
Το ΒΗΜΑ που είναι το ν.1 “αντιπουτινικό ΜΜΕ”, μιλάει για 58% αυτή την ώρα. Με πολύ βαριά καρδιά.
Ενώ το Εβραϊκό “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”, (του Εβραίου Βίκτωρα Ρέστη που κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών και του Εβραϊκού σούπερ μάρκετ “Καρφουρ”, που χαρίζει τα κουπόνια του στην εκλεκτή εφημερίδα), μιλάει για “εκλογές βίας και νοθείας”!


Ο Ρωσικός λαός δείχνει το δρόμο σε όλους μας και το μηνυμά του είναι απλό: “μην καταπίνετε την προπαγάνδα των Εβραϊκών ΜΜΕ”!
 
 

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...