Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Γ.Παπανδρέου: "Δεν παραιτούμαι, κάνω δημοψήφισμα, ρίξτε με αν τολμάτε"!



Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το υπουργικό Συμβούλιο, ξεκαθάρισε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν παραιτείται, δεν πάει σε εκλογές, θα προχωρήσει κανονικά στο δημοψήφισμα και έριξε το γάντι στους διαφωνούντες αν τολμάνε ας το ρίξουν την Παρασκευή!

 
Απέδωσε την πολιτική αναταραχή όχι στην εξαθλίωση του λαού, αλλά στα ... τραπεζικά συμφέροντα τα οποία μάχονται την κυβέρνηση λόγω της απόφασης για κούρεμα 50% των ελληνικών ομολόγων, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το σύστημα θα αντιδράσει λυσσαλέα. Δηλαδή εμμέσως χαρακτήρισε τον εαυτό του ως "ανατροπέα του συστήματος"!

Πάντως, προς το παρόν το λόγο έχει λάβει οι υπουργοί, Χρυσοχοΐδης. Ρέππας, Μπεγλίτης και Παπουτσής οι οποίοι στηρίζουν τις αποφάσεις του κ. Παπανδρέου για δημοψήφισμα.


Ενδιαφέρον είναι να δούμε ποιος θα αντιδράσει, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις όπου όχι με την μορφή δήλωσης αλλά διαρροής είναι έχει διαφοροποιηθεί ο Ανδρέας Λοβέρδος. Πιθανόν να υπάρξει και διαφοροποίηση της Α.Διαμαντοπούλου από την απόφαση του πρωθυπουργού να πάει σε δημοψήφισμα.


Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως εξακολουθεί και ζει αυτή η κυβέρνηση που την φτύνουν οι πάντες και μάλιστα προχωρά σε μείζονος σημασίας θεσμικές εκτροπές, όπως το σημερινό ΚΥΣΕΑ και η αλλαγή της ηγεσίας των Ε.Δ.


Περισσότερες πληροφορίες με την λήξη του υπουργικού.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...