Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ;



Όπως είδαμε και στην προηγούμενη ανάρτησή μας, ο Νορβηγός πρόξενος του μακελειού της 22ας Ιουλίου 2011 Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ  λίγο πρίν το γεγονός ανάρτησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο που είχε ετοιμάσει ο ίδιος διαμαρτυρόμενος για την ισλαμοποίηση της Χριστιανικής Ευρώπης.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, τόσο στο μανιφέστο των 1.500 περίπου σελίδων δικής του επίσης επινόησης όσο και στο εν λόγω βίντεο, μιλάει για ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΑΪΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ.

Μπορεί όμως η παρακάτω κάρτα του παιχνιδιού "ιλλουμινάτι" να έχει κάποια σχέση;




Ξεκινάμε να το ψάχνουμε και θα επανέλθουμε στο θέμα...
Κάθε σχόλιο σας δεκτό!

Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκαμε και αυτή την κάρτα που κατά την γνώμη μας έχει μερικά στοιχεία:


Ο ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΣ


Υ.Γ
Λίγα λόγια για τους Nαΐτες Ιππότες


Οι Ναΐτες Ιππότες είναι ένα διεθνές Τεκτονικό Τάγμα επηρεασμένο από το ιστορικό Τάγμα των Ιπποτών του Ναού και στενά συνδεδεμένο με τον Ελευθεροτεκτονισμό.

Ο πλήρης τίτλος του Τάγματος είναι
Τα Ενωμένα Θρησκευτικά, Στρατιωτικά και Τεκτονικά Τάγματα του Ναού και του Αγ. Ιωάννη της Ιερουσαλήμ, της Παλαιστίνης, της Ρόδου και της Μάλτας.

Στην Ελλάδα εκπροσώπηση υπάρχει από το
"Μέγα Σκήνωμα της Ελλάδας" που διατηρεί φιλικές σχέσεις με την Εθνική Μεγάλη Στοά της Ελλάδος και από το "Μέγα Στρατόπεδο των Ιπποτών του Ναού της Ελλάδας" που διατηρεί φιλικές σχέσεις με την "Μεγάλη Στοά της Ελλάδας".

Στα μέσα του 17ου αιώνα Ελευθεροτέκτονες άρχισαν να ενσωματώνουν σύμβολα και παραδόσεις του μεσαιωνικού τάγματος των ‘’Ιπποτών του Ναού’’.

Το πρωτότυπο μεσαιωνικό Τάγμα των Ιπποτών του Ναού ιδρύθηκε μετά την Πρώτη Σταυροφορία, και υπήρχε περίπου από το 1118 έως το 1312. Δεν υπάρχουν γνωστά ιστορικά τεκμήρια που να συνδέουν τους Ιππότες του Ναού του μεσαίωνα και τον ‘’Τεκτονικό’’ Ναϊτισμό. Τα δύο τάγματα διαφέρουν ώς προς την δραστηριότητά τους, αλλά έχουν κάποια κοινά ιδεολογικά σημεία και σύμβολα.

Οι Ναΐτες Ιππότες συναντώνται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που ονομάζουν
«Διοικητήρια».

Μέλος των Ναϊτών μπορεί να γίνει κάθε Διδάσκαλος Ελευθεροτέκτονας Χριστιανικής Πίστεως (σε κάποιες επικράτιες μέλη μπορούν να γίνουν και Διδάσκαλοι Ελευθεροτέκτονες που δέν είναι Χριστιανοί, αρκεί να ορκιστούν οτι θα υπερασπιστούν την Χριστιανική Πίστη), αφού έχει ήδη τιμηθεί με τον βαθμό της «Βασιλικής Αψίδας».

Σε κάποιες επικράτιες απαιτήται ο Διδάσκαλος Ελευθεροτέκτονας να συμμετέχει σε κάποιο «Κρυπτικό Τεκτονικό Συμβούλιο», ενώ σε άλλες είναι προαιρετικό.

Όπως σε όλες τις Τεκτονικές οργανώσεις, για να γίνει κάποιος μέλος του Τάγματος πρέπει να έχει υγιείς ηθικές αξίες, η φήμη του να είναι υποδειγματική και να πιστεύει στο
‘’Υπέρτατο Όν’’.









katohika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...