Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Αποκλειστικό: Οι κάτοικοι του Βύρωνα απειλούν ότι θα πάρουν τα όπλα!

 
Άγρια συμπλοκή λαθρομεταναστών Αλβανών χτες αργά το βράδυ στον Βύρωνα.
Λίγο πριν τις 10.00 το βράδυ δυο Αλβανοί λαθρομετανάστες (έποικοι, όπως τους αποκαλούν οι γείτονες ) ξεσήκωσαν ολόκληρη γειτονιά στη διασταύρωση Χρυσάφη και Μαδυτού στον Βύρωνα.
Για ασήμαντο λόγο πιαστήκαν στα χέρια για να δείξουν πόσο ‘μάγκες’ είναι, και όταν η ‘μαγκιά’ του ενός Αλβανού πήρε ‘πρωτοπορία’ ο άλλος τράβηξε μαχαίρι και του έδειξε τη ‘μαγκιά’ της Τρούμπας.
Οι γείτονες αναστατωμένοι και εξοργισμένοι κάλεσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο μάγκας-μαχαιροβγάλτης Αλβανός ετράπη σε φυγή και ‘αναζητείται’. Ο μαχαιρωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείοΌλα αυτά στη γη των Ελλήνων και με χρέωση των Ελλήνων.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι εξοργισμένοι με το θράσος και την αυθάδεια των εποίκων Αλβανών και απειλούν ότι θα πάρουν τις καραμπίνες, αφού οι ‘μαγκιές’ των Αλβανών εποίκων δεν περιορίζονται στις μεταξύ τους σχέσεις αλλά επεκτείνονται και σε επιθέσεις εναντίων Ελλήνων με αποκορύφωμα την συμπλοκή με Έλληνα, όταν έγδυσαν ‘νταβατζιλικι’ την ανήλικη κόρη του στη μέση του δρόμου. έτσι απλά για μαγκιά ! επειδή δεν τους έδινε σημασία καμιά !!!
Σύμφωνα με τους περίοικους ο εν λόγω πατέρας τους είχε εγκλωβισμένους, για περισσότερο από μισή ώρα, στο σπίτι τους ώσπου ήρθε η ‘Ελληνική’ αστυνομία και τους απεγκλώβισε. Φήμες θέλουν τον πατέρα της ανήλικης οπλισμένο με καραμπίνα.

Θυμίζουμε ότι η περίεργα ανεκτική στάση της Ελληνικής αστυνομίας αλλά και των δικαστών στους Αλβανούς εποίκους, είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία εργαζόμενης στο κατάστημα «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» στον Βύρωνα.
Το κατάστημα «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» στον Βύρωνα λίγο καιρό πριν τη δολοφονία, είχε επισκεφτεί η Εβραϊκής εθνοτικής καταγωγής, προστάτιδα των εποίκων Αλέκα Παπαρήγα, για ψηφοθηρικούς λόγους.


www.elliniki-grothia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...