Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΕΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΠΟΥ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΝΑΙΝΕΚΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ...ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ!



Αρνητική ήταν η απάντηση πολλών Ελλήνων πλοιοκτητών στο αίτημα του ΓΕΣ και του υπουργείου Άμυνας να αναλάβουν τη μεταφορά 400 αρμάτων μάχης που μας παραχωρούν δωρεάν οι ΗΠΑ, υπό την προϋπόθεση ότι το κόστος μεταφοράς θα επιβαρύνει τη χώρα μας.

Υπολογίζεται ότι το κόστος μεταφοράς αγγίζει τα 6 εκατομμύρια ευρώ και από το ΓΕΣ είχαν γίνει ήδη κρούσεις για καλύτερη προσφορά ή ακόμη και δωρεάν μεταφορά από Έλληνες πλοιοκτήτες, κάτι που δεν δέχθηκαν. 

Από ελληνικής πλευράς είχε υποβληθεί αρχικά το 2010 αίτημα προς τις ΗΠΑ για απόκτηση των συγκεκριμένων αρμάτων μάχης, το οποίο είχε απορριφθεί. Το Κογκρέσο απάντησε θετικά στο νέο αίτημα που υποβλήθηκε στις αρχές του 2011 και έδωσε το «πράσινο φως» για παραχώρηση στην Ελλάδα 400 ABRAMS.


ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ!


Αρνήθηκαν τα ρεμάλια να δώσουν ένα ελάχιστο ποσό για εκείνους, προκειμένου να μεταφερθούν στη χώρα μας 400 άρματα μάχης, που μας καθιστούν πανίσχυρους στρατιωτικά!!!


Αυτοί είναι που κάποιοι παλιοξεφτίλες παρακαλάνε για να βάλουν ελληνική σημαία στα καράβια τους!


Γι' αυτούς θέλουν να καταργήσουν το καμποτάζ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΘΡΟΕΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ "ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ"!

Ντροπή σας, προδότες!


ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...