Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Στην δίκη των ΟΥΚ...> Οι δημητράδες, τα παρατηρητάκια, τα πρακτοράκια και λοιπές αλβανέζες τα μάτια κάτω!


Update σκευωρίας ελληνόφωνων και σκοπιανο-αλβανέζων κατά Ελλήνων ΟΥΚ: συνελήφθη για ψευδορκία ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας, κάποιος δημοσιογράφος της Ελ/τυπίας. Οι σκοπιανοαλβανέζοι/ες κρύφτηκαν και διετάχθη η βίαιη προσαγωγή τους. Συνελήφθη άτομο στην αίθουσα για λεκτική αψιμαχία με το δικηγόρο της πολιτικής αγωγής. Η δίκη διακόπηκε για την Τρίτη, 11.30 > 16/12/2011
Update: ένας Tarti (Tάρτης, ελληνόφωνος δικηγόρος πολιτικής αγωγής) δοκίμασε τι σημαίνει μπουνιά στη μάπα από Έφεδρο Ειδικών Δυνάμεων. Οι δημητράδες, τα παρατηρητάκια, τα πρακτοράκια και λοιπές αλβανέζες τα μάτια κάτω. Ο ψευδομάρτυρας δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας και βασικός κατήγορος κατά Ελλήνων ΟΥΚάδων στη φυλακή για ψευδορκία και ψευδομαρτυρία.

18.000 Έλληνες αριθμεί στο ΦΒ η ομάδα στήριξης των ΟΥΚ που τους καλεί να ξαναφωνάξουν τα συνθήματα σε όλες τις παρελάσεις. Εδώ. Εκατοντάδες Έλληνες πατριώτες συμπαρίστανται από το πρωί στα παληκάρια μέσα και έξω από το Ναυτοδικείο. Συνεχείς οι εντάσεις μέσα στην αίθουσα. Ο πρόεδρος διέταξε τη σύλληψη για ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ του βασικού μάρτυρα κατηγορίας, αυτού του δημοσιογράφου της εφημερίδας Ελ/τυπία, που διακίνησε το επίμαχο βίντεο, γιατί ΥΠΕΠΙΠΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ. Ο σκοπιανός και ο αλβανέζος κλαψούριζαν ότι φοβούνται για τη ζωή τους και δεν προσήλθαν. Ο πρόεδρος διέταξε τη βίαιη προσαγωγή και αυτών με περιπολικό.

allenaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...