Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ένας Πειραιάς γεμάτος Φως. Ένας Πειραιάς που μοσχοβολά Ελλάδα.



Την ίδια στιγμή που στους δήμους των εκλεκτών της νέας διακυβέρνησης οργανώνονται τα “πάρτυ του λαθρέμπορου” με πακτωλούς χορηγιών από το ΤΤ, πανηγυράκια που δεν αφορούν τον δημότη της Αθήνας, την Αθηναϊκή οικογένεια αλλά τους φίλους και κολλητούς που θα θησαυρίσουν εις βάρος τους σε αυτές τις δύσκολες εποχές…
…Ο Πειραιάς συνεχίζει να δίνει το στίγμα της αισιοδοξίας, της μαχητικότητας, της Ελλάδας. Ακόμα και για τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο Πειραιάς δημιούργησε. Ο Πειραιάς αγκάλιασε την Ελλάδα, την παράδοση, τους πολίτες του και άνοιξε πάλι καινούριους δρόμους.
Ο Πειραιάς γέμισε φως με μηδενικά έξοδα, ο Πειραιάς στόλισε καραβάκι με δεσπόζουσα την Ελληνική σημαία, όπως πρέπει στο μεγάλο λιμάνι.
Ο Πειραιάς έκανε εκδηλώσεις για την Ελληνική οικογένεια αγκαλιάζοντας για ακόμα μία φορά τα παιδιά του. Δεν πέταξε χρήματα στην κάθε λαμπερή τηλεπερσόνα του σκυλάδικου για να χοροπηδούν από κάτω οι λαθρέμποροι στην υγεία των κορόιδων. Άλλωστε ο Πειραιάς δεν έχει πλέον λαθρεμπόριο.
Οι πλούσιες (σε διάθεση και όχι σε σπατάλη) εκδηλώσεις απευθύνονται στην οικογένεια λοιπόν. Για να θυμηθεί τι σημαίνει παράδοση. Να αναλογιστεί τι είναι αυτό που κράτησε την πατρίδα ζωντανή μεσα στους αιώνες. Γιατί στους δύσκολους καιρούς που έρχονται, πρέπει να θυμηθούμε αυτά που μας ενώνουν και μας κρατούν ζωντανούς.
Πράγμα που γνωριζει πολύ καλά ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, ένας άνθρωπος που άφησε την κομματική του ταυτότητα χωρίς να αρνηθεί ποτέ την ιδεολογική του προέλευση, ξεκαθαρίζοντας ότι “Τώρα το κόμμα μου είναι ο Πειραιάς”.
Και το αποδεικνύει κάθε στιγμή. Ο μόνος κάτοχος πολιτικής εξουσίας στην Ελλάδα που περπατά στις γειτονιές της πόλης και δέχεται εκδηλώσεις αγάπης έχοντας αποδείξει πως ο Ελληνικός λαός και πολιτισμένος είναι και φιλότιμος. Όσοι νόμισαν ότι θα τον εξαπατούν εις το διηνεκές, σύντομα θα διαπιστώσουν το λάθος τους…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...