Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Βότκα 'Καμπάλα' με μωρά χριστιανών!


Μοιάζει με κακόγουστη φάρσα, αλλά η περίεργη είδηση που έρχεται από την Ρωσία είναι αληθινή. Βότκα «Καμπάλα» «με μωρά χριστιανών» (!!!) και απ’ότι φαίνεται η Madonna, η Britney Spears, η Jennifer Aniston, η Demi Moore, o Beckham, ο… Τζώρτζογλου και τόσοι άλλοι ‘stars’ που δηλώνουν οπαδοί της Καμπάλα, αυτής της μορφής του εβραϊκού μυστικισμού, βρήκαν το ποτό τους...

Την είδηση την έλαβα από φίλο του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ. Την βρήκε σε ρουμάνικη ιστοσελίδα ΕΔΩ την μετάφρασε πρόχειρα και μου την έστειλε.
Επειδή μου έκανε μεγάλη εντύπωση, έψαξα την βρήκα και στα αγγλικά ΕΔΩ έκανα και εγώ μια μετάφραση και ιδού!

Πριν από λίγο καιρό η εταιρεία «Πρωτόκολλα EZ» (το όνομα είναι “EZ Protocols”, δηλαδή ‘Elders of Zion Protocols’ που καθημάς έχει μεταφραστεί ως γνωστόν σε ‘Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών!’) λάνσαρε μία νέα βότκα με το όνομα «βότκα Kabbalah - με χριστιανικά βρέφη" - η οποία πήρε και βραβείο ποιότητας στη ρωσική αγορά.
Η βότκα έχει μία ‘ευγενική’ γεύση σιταριού. Ειδικό νερό, εμπλουτισμένο με ιόντα αργυρού, χρυσού και πλατίνας μαζί με ένα μπουκάλι με πολύ μοντέρνο σχεδιασμό.
Ως σήμερα, κάθε μπουκάλι έχει μία τυχαία φράση από το Torah και ένα μοναδικό χειροποίητο εσωτερικό βρέφος, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένο γυαλί. (Το μωρό είναι μία αναφορά στην γνωστή στους Καθολικούς ιστορία της δολοφονίας και αφαίμαξης του ηλικίας 3 ετών Simon of Trent από τους Ιουδαίους, στην Ιταλία το 1475, περιστατικό που οδήγησε σε πογκρομ κατά των Ιουδαίων).

Το ποτό στοχεύει στους ‘ισχυρούς’ και με αυτοπεποίθηση άνδρες από τα ανώτερα στρώματα της κοινωνίας, οι οποίοι γνωρίζουν
ακριβώς ποια είναι η φύση της κρατικής εξουσίας στη Ρωσία.
Μια διαφημιστική εκστρατεία ξεκίνησε μέσω διανομής καρτών ενός κλειστού club, όπου δεν υπάρχει αναφορά σε ονόματα (ανωνυμία) και με λαθραίες προπωλήσεις σε on line δημοπρασίες.
Μόνο την πρώτη ημέρα πώλησης, η βότκα κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 13.000 πεντάλιτρα μπουκάλια, κάτι το οποίο θεωρείται ρεκόρ όλων των εποχών για μία μάρκα μιας συγκεκριμένης κατηγορίας.
Μια συνήθης περίπτωση της βότκας "Kabbalah" περιέχει 10 φιάλες με διαφορετικά είδη βότκας, με τυχαία επιλογή τους, μαζί με 10 ‘sefirot’ (‘εκφράσεις’) της Καμπάλα. Η επιλογή του χρώματος της φιάλης και το απόσπασμα από την Τορά γραμμένο στο πίσω μέρος μπουκάλι είναι επίσης τυχαία.
Τα γυάλινα ειδώλια επαναλαμβάνονται σπάνια, όχι πάνω από 3 φορές, και αυτό το χαρακτηριστικό πιθανότατα συμβολίζει τους τρεις τρόπους που η Καμπάλα ανακατεύει και τοποθετεί τα κείμενα της Τορά. Λαμβάνοντας υπόψη τη συνολική παραγωγή, ο αριθμός των ειδωλίων πρέπει να είναι τεράστιος.
Ήδη έχουν δημιουργηθεί αρκετές ιδιωτικές συλλογές έργων τέχνης αυτής της βότκας στη Ρωσία.
Ακόμη και ένα είδος μαύρης αγοράς έχει προκύψει σχετικά με την πώληση γυάλινων βρεφών.
Η φράση "απαγωγή γυαλιού" δεν είναι σπάνιο φαινόμενο στον κίτρινο Τύπο σήμερα.
Σε απάντηση στις επίμονες φήμες και ένα κύμα από μηνύσεις από οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η εταιρεία ‘EZ protocols’ ήδη έσπευσε να δηλώσει ότι κατά την παραγωγή του ποτού κανένα παιδί δεν υπέφερε.
Η συνταγή για αυτό το είδος της βότκας θεωρούνταν, χαμένο. Στην περεστρόικα, διαπιστώθηκε ότι η τεχνολογία παραγωγής έφυγε μυστικά από τη Ρωσία το 1922 από Nikolai Berdeaiev, με το λεγόμενο «φιλοσοφικό βαπόρι». Περαιτέρω, με τη βοήθεια του Oswald Spengler και της Θεοσοφικής Εταιρείας της Έλενας Blavatski η Συνταγή της βότκας "Καμπάλα" έφτασε στον Nikolai Rerih, ο οποίος την παρέδωσε τελικά σε ένα aşram (τύπος βουδιστικής κοινότητας) των Ιμαλαΐων, όπου κρατήθηκε μέχρι πρόσφατα.




πηγη:κοκκινος ουρανος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...