Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Κίνηση αντιπερισπασμού των σιωνιστών η δήθεν «συμμαχία» Ελλάδος – Ισραήλ

 
 

Καμμία βάση και κανένα ουσιαστικό περιεχόμενο δεν έχει η περίφημη προσέγγιση της Ελλάδος με το Ισραήλ, η οποία τόσο διαφημίστηκε από τα κανάλια της διαπλοκής. Βεβαίως, δεν έχασαν την ευκαιρία οι ενταύθα ουκ ολίγοι υποτακτικοί του διεθνούς σιωνισμού να φτιάξουν παραμύθια άνευ ουσίας, κατηγορώντας ταυτόχρονα σαν «αρρωστημένους αντισημίτες» και «φαντασιόπληκτους» αυτούς οι οποίοι επιμένουν ότι εκ των πραγμάτων γεωπολιτικά και ιστορικά υπάρχει φύσει αντιπαλότητα μεταξύ Ελληνισμού και σιωνισμού.
Είναι οι ίδιοι που μας έλεγαν ότι με την επίθεση των ΗΠΑ κατά του Ιράκ υποβαθμίζεται ο ρόλος της Τουρκίας και αναβαθμίζεται της Ελλάδος! Στην πραγματικότητα, όπως όλοι γνωρίζουμε, συνέβη ακριβώς το αντίθετο.
Τι κι αν διαψεύστηκαν όμως πανηγυρικά τα φερέφωνα των αφεντικών των χρηματιστηρίων; Κανένα πρόβλημα γι’ αυτούς. Αυτοί απλά πληρώνονται για να λένε ψέματα και να υπηρετούν τον αφέντη τους.
Όμως η επίσκεψη Νετανιάχου στην Αθήνα και μάλιστα ένα μήνα μετά την επίσκεψη Παπανδρέου στο Ισραήλ, γεγονός πρωτοφανές μέσα στα διπλωματικά χρονικά, είχε μία άλλη σκοπιμότητα, την οποία αποκαλύπτει με άρθρο του έγκυρο αμερικανικό ινστιτούτο γεωπολιτικής.
Συγκεκριμένα το γνωστό ινστιτούτο γεωπολιτικης Stratfor υποστηρίζει ότι στόχος της διπλωματικής προσέγγισης είναι να στριμωχτεί η Άγκυρα, γιατί το μεν Τελ Αβίβ ελπίζει ότι η Τουρκία θα πρέπει να ανησυχεί για μια δυναμική Ελλάδα στα δυτικά της σύνορα, η δε Αθήνα επιθυμεί να επιδείξει στην Άγκυρα ότι διαθέτει και άλλες επιλογές για να διατηρηθεί η ισορροπία στο Αιγαίο… Αυτές οι διπλωματικές κινήσεις αποτελούν κάτι λίγο παραπάνω από ένα μήνυμα προς την Τουρκία.
Με απλά λόγια, το Ισραήλ προσέγγισε την Ελλάδα απλά και μόνο για να προκαλέσει το ενδιαφέρον της Τουρκίας και για τίποτε άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...