Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

”Βούλιαξαν” την Κρήτη…Στά Άρματα οι Απόστρατοι Αξιωματικοί των Ε.Δ & των ΣΑ


apostratoi-xania2__main.jpg
Συγκεντρώθηκαν στα Χανιά παρά τις προσπάθειες κάποιων ε.ε με στολή απο την Αθήνα να διασπάσουν …Η Ορμή τους παρέσυρεε τους Πάντες ,στο πλευρό τους και ο Αντιπεριφερειάρχης !

”Αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα δεν μπορούν να δώσουν τις λύσεις γιατι έχουν γίνει οι ίδιοι το πρόβλημα" το Σύνθημά τους ….(Κόμμα Στρατιωτικών στα σπάργανα ; )

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία των Χανίων και στη συνέχεια, πορεία προς το κτίριο της Αντιπεριφέρειας και επίδοση ψηφίσματος στον Αντιπεριφερειάρχη.Πλήθος κόσμου κατακλύζει, αυτή την ώρα, την κεντρική πλατεία των Χανίων στο πλαίσιο της συγκέντρωσης των απόστρατων αξιωματικών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συρρίκνωση των εισοδημάτων τους, λόγω της μνημονιακής πολιτικής.
Η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 16.00, ενώ οι συγκεντρωμένοι θα κατευθυνθούν προς το κτίριο της Αντιπεριφέρειας όπου θα επιδώσουν ψήφισμα στον Αντιπεριφερειάρχη.
Σε ερώτηση, πάντως, για τις πληροφορίες περί δημιουργίας "κόμματος Στρατιωτικών " δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο αυτό, ενώ τονίζουν ότι "αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα δεν μπορούν να δώσουν τις λύσεις γιατι έχουν γίνει οι ίδιοι το πρόβλημα".
cratalive


www.veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...