Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012

Τουρκία: Πλήρως ετοιμοπόλεμα τα ΟΧΤΩ νέα αποβατικά!Έτοιμα να αναλάβουν υπηρεσία προασπίζοντας την… άμυνα (λέμε τώρα) της Τουρκίας είναι τα νέα αποβατικά σκάφη που ναυπήγησαν οι Τούρκοι. Τλωρα εναντίον ποιου στρέφονται τέτοιου είδους πλοία, μια ματιά στον χάρτη αρκεί για να πείσει και τον πιο… απονήρευτο και αιθεροβάμονα πολιτικό που δεν χάνει την παραμικρή ευκαιρία να επιτεθεί στις ελληνικές – ανύπαρκτες πλέον – αμυντικές δαπάνες…

Τα ναυπηγεία Anadolu (ADIK) ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις θαλάσσιες δοκιμές αποδοχής των οκτώ νέων αποβατικών LCT, του Τουρκικού Ναυτικού. Μέχρι στιγμής έχουν παραδοθεί τα επτά σκάφη και το τελευταίο υπολογίζεται ότι θα παραδοθεί επίσημα στις 29 Αυγούστου.
Το μήκος του κάθε σκάφους φτάνει τα 79,85 μέτρα, το βύθισμα τα 11 και το πλήρες εκτόπισμα τους 1.155 τόννους. Η μέγιστη τελική ταχύτητα ανέρχεται σε 22 κόμβους, ενώ με 16 κόμβους η εμβέλεια είναι 400 ναυτικά μίλια. Το πλήρωμά τους αποτελείται από 22 άτομα και μπορούν να μεταφέρουν φορτία 320 τόννων ή 250 στρατιώτες.

defence-point

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...