Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

Η *Χρυσή Ορδή (και το λεπτό επίχρισμα..)Eξαιτίας της αστικοποίησης του πληθυσμού αν ολόκληρο το σύστημα ηλεκτροδότησης πέσει για περισσότερο από μια εβδομάδα (σε περίπτωση χρεοκοπίας ή πολέμου ή κοινονικής εξέγερσης) οι συνθήκες στις πόλεις θα γινόνταν σύντομα ανυπόφορες. 

Θα λάβει χώρα μια σχεδόν ακατάσχετη αλυσίδα γεγονότων! 


1. ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ακολουθούμενες από:
2. ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ακολουθούμενες από:


3. ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ακολουθούμενη από:
4. ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ακολουθούμενη από:
5. ΛΗΣΤΕΙΕΣ-ΔΟΛΟΦΩΝΙΕΣ -ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ -ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ακολουθούμενες από>
6. ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΟΡΔΩΝ πεινασμένων από τις μεγάλες πόλεις!!!


Καθώς οι ανέσεις των πόλεων θα πέφτουν γοργά προς το μηδενικό επίπεδο θα λάβει χώρα μια τεράστια έξοδος από τις πόλεις προς την ύπαιθρο! 


ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ πάνω στην κοινωνία μας.


Αυτό που κρύβεται κάτω από το επίχρισμα δεν είναι καθόλου όμορφο και δεν θα χρειαστεί και πολύ προσπάθεια για να αποκαλυφθεί!!! 


Αν πάρετε τον μέσο αστό και τον αφήσετε να πεινάσει, να διψάσει, να κουραστεί, να παγώσει και του αφαιρέσετε την τηλεόρασή του, τα κινητά του, την μπύρα του, τα ναρκωτικά του και τις άλλες πιπίλες του.., ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ! 
Οπότε, καλύτερα το προλαμβάνειν, παρά το θεραπεύειν… Προτιμότερο, σε αυτούς τους περίεργους καιρούς που ζούμε, να έχουμε αποθηκεύσει τρόφιμα, νερό και φάρμακα κ.λπ., παρά να γίνουμε ορδές πεινασμένων… 


_________________


*Με τον όρο ΧΡΥΣΗ ΟΡΔΗ αναφέρουμε τις ορδές των Μογγόλων του 13ου αιώνα. Οι ηγέτες των μογγόλων εκλέγονταν από την "χρυσή οικογένεια" του Τεμουντζίν και από εκεί βγήκε η ονομασία "χρυσή ορδή".


asimpiestos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...