Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011

Η ICAP Plc ετοιμάζει ηλεκτρονικές πλατφόρμες συναλλαγών για την πιθανή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και την επιστροφή στην δραχμή .... Του HEIL GAP (or mind the GAP)From HEIL GAP (or mind the GAP) .ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Dow Jones) - online.wsj.com - Η ICAP Plc ετοιμάζει τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες των συναλλαγών της , για την ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και την επιστροφή της στην δραχμή , όπως δήλωσε την Κυριακή ανώτερο στέλεχος της .

Η ICAP, η μεγαλύτερη ηλεκτρονική πλατφόρμα εμπορικών συναλλαγών , του κόσμου , για συνάλλαγμα , δήλωσε την Κυριακή , ότι σχετικά με την προετοιμασία της , για την πιθανή διάλυση του ευρώ , έχει δοκιμαστεί μόνο η δραχμή έναντι του δολαρίου ΗΠΑ και ευρώ , και , όχι τα υπόλοιπα νομίσματα της ευρωζώνης , αλλά πρόσθεσε , ότι το σύστημα είναι τυποποιημένο , και , 
ότι αρκεί η δόκιμη ενός νομίσματος του ευρώ , ώστε να καταστεί ευκολότερη
η εγκατάσταση και των άλλων.

Οι δοκιμές, που ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες , αφορούν μόνο τους μηχανισμούς διαπραγμάτευσης των νομισμάτων στην πλατφόρμα της ICAP , 
και , δεν περιλαμβάνουν εκτιμήσεις που αφορούν τις ίδιες τις τράπεζες .
( Η πλατφόρμα EBS είναι ένα σύστημα εμπορικών συναλλαγών συναλλάγματος FX που επιτρέπει στους επαγγελματίες εμπόρους να εμπορεύονται ξένο συνάλλαγμα και πολύτιμα μέταλλα ανώνυμα . )
Η ICAP τόνισε επίσης , ότι οι προετοιμασίες της δεν ήταν μια πρόβλεψη , 
αλλά μια κάποια προστασία του συστήματος από τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν , και , από την περαιτέρω αποδιοργάνωσης της αγοράς , 
εάν μια χώρα αποχωρήσει από το ευρώ.

Σύμφωνα με έρευνα σε χίλιους πελάτες της Barclays Capital , που διεξήχθη το Νοέμβριο , σχεδόν το 50 τοις εκατό των ερωτηθέντων αναμένει , ότι τουλάχιστον μία χώρα θα εγκαταλείψει τη ζώνη του ευρώ το 2012 , με το 35 τοις εκατό των επενδυτών να περιμένει ότι η διάλυση θα πρέπει να περιορίζεται στην Ελλάδα και ένας στους 20 να αναμένουν πως και οι πέντε περιφερειακές οικονομίες θα βγουν από την ευρωζώνη , από το επόμενο έτος.

HEIL GAP (or mind the GAP) Υ.Γ. 
Η ICAP plc με έδρα το Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο , λειτουργεί από το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη (Jersey City) και το Τόκιο, με γραφεία σε 21 επιπλέον μικρότερα χρηματοοικονομικά κέντρα , όπως η Μαδρίτη και το Σίδνεϊ . 
Ο μέσος ημερήσιος όγκος συναλλαγών για την ICAP plc υπερβαίνει 1500000000000 δολάρια ΗΠΑ , πάνω από το 60% των οποίων είναι σε ηλεκτρονική μορφή . 
ICAP είναι η συντομογραφία για την Intercapital , ένα όνομα με το οποίο η επιχείρηση ήταν γνωστή στο παρελθόν. 
Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών του Λονδίνου και αποτελεί συστατικό του δείκτη FTSE 100 . 
Η εταιρία διαθέτει ( EBS ) μια σημαντική πλατφόρμα συναλλαγών για το συνάλλαγμα . 

1 σχόλιο:

  1. Για όλους εμάς που δεν γνωρίζουμε να κάνουμε συναλλαγές μόνοι μας, υπάρχει μια καταπληκτική πλατφόρμα που μπορείς να έχεις τις αποδόσεις ενός επαγγελματία χωρίς να είσαι επαγγελματίας.
    Το καταπληκτικό με αυτή τη πλατφόρμα είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε μέσα από το κοινωνικό της δίκτυο άλλους κορυφαίους traders και να αντιγράφεις αυτόματα τις δικές τους συναλλαγές, αποφασίζοντας μόνο για το ποσό που θα επενδύσετε. Αλλά και γνώστες να είστε και να θέλετε να παίξετε μόνοι σας, καταλαβαίνετε πόσο βοηθητικό είναι το να βλέπετε πότε και σε τι επενδύουν οι έμπειροι traders.
    Εδώ - www.etoro.actions.gr - είναι μια σελίδα στα Ελληνικά που μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...