Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

METANAΣΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΔΕΙΑ ΜΟΝΙΜΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ


Eκατοντάδες μετανάστες έφτασαν τα ξημερώματα στην Αθήνα και εγκαταστάθηκαν στον χώρο της Νομικής Σχολής , προκειμένου να τον χρησιμοποιήσουν ως κατάλυμα μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημά τους για άδεια μόνιμης παραμονής στην Ελλάδα… Η φοιτητική παράταξη της ΠΑΣΠ, με ανακοίνωσή της, καταγγέλει μέλη της νεολαίας Συνασπισμού και της ΑΡ.ΕΝ, δηλαδή του κομματικού της βραχίονα στα πανεπιστήμια, γιατί «αποφάσισαν με το έτσι θέλω και δίχως καμία νομιμοποίηση να εγκαταστήσουν στο κτίριο της Σχολής 250 μετανάστες, που αιτούνται νομιμοποίηση χωρίς προϋποθέσεις. Μάλιστα, αδιαφόρησαν προκλητικά για την απόφαση της Κοσμητείας της Νομικής, που απέρριψε το εν λόγω αίτημα από την περασμένη εβδομάδα».

(απόσπασμα από άρθρο του Α. Ανδριανόπουλου)
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !!
Παράνομοι μετανάστες κάνουν απεργία πείνας και μερικές εκατοντάδες κάνουν πορεία διαμαρτυρίας στην Αθήνα. Μέσα στα τόσα παράδοξα που συμβαίνουν στη χώρα αυτή το είδαμε κι αυτό. Ατομα που παραβιάζουν αυταπόδεικτα τον νόμο να απαιτούν δικαιώματα που η έννομη τάξη της χώρας τους αρνείται. Κάποιοι φαίνεται να ξεχνούν…

πως όσοι παράνομα και δίχως χαρτιά εισέρχονται στην χώρα παραβιάζουν νόμους της χώρας. Σαν συνέπεια είναι υπόλογοι στη δικαιοσύνη κι οφείλουν να αντιμετωπίσουν τις κυρώσεις που προβλέπει η νομοθεσία. Αντί λοιπόν να διώκονται για τις παράνομες πράξεις που έχουν πραγματοποιήσει κινητοποιούνται διαμαρτυρόμενοι διότι δεν έχουν ακόμη νομιμοποιηθεί!! Κάποιοι άλλοι μάλιστα ζητούν και πολιτικό άσυλο. Σαν διωκόμενοι στις χώρες τους, που όμως δεν μπορούν να αποδείξουν ούτε ποιές είναι. Πολύ περισσότερο να θεμελιώσουν τον ισχυρισμό πως διώκονται εκεί για τις πεποιθήσεις τους. Η ύπαρξη συγκρούσεων σε μιά χώρα δεν αποτελεί απόδειξη πως κάποιοι από τους κατοίκους της χώρας αυτή πως διώκονται πολιτικά. Τέτοια κωμικά φαινόμενα μόνο σε μια χώρα σαν την σημερινή Ελλάδα θα μπορούσαν να σταθούν.


http://udemand.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...