Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Φορτηγά της ΜΙΤ μετέφεραν πυρομαχικά στο ΙΚΙΛ με εντολή Νταβούτογλου!


μιτ

Το δήλωσε ο κυβερνήτης στα Άδανα και συμβούλευσε την πολιτιφυλακή να σταματήσει τις έρευνες! Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται η άρρηκτη σχέση της Τουρκίας με την ισλαμική δολοφονική συμμορία του ΙΚΙΛ. Αυτή την φορά, ο τούρκος Πρωθυπουργός, Νταβούτογλου, απαγόρευσε στα μέσα ενημέρωσης της χώρας να δημοσιοποιήσουν την είδηση για τα τρια φορτηγά που μετέφεραν οπλισμό στα μέλη του ΙΚΙΛ μέσω των Συριακών συνόρων. Η πομπή ελέγχθηκε από την στρατιωτική δύναμη των συνόρων και καταγράφηκε να μεταφέρει περίπου 55 πυραύλους, 40 κιβώτια πυρομαχικών, συμπεριλαμβανομένων και αντι-αεροπορικών βλημάτων.



Τα φορτηγά της ΜΙΤ που μετέφεραν τα πυρομαχικά που προορίζονταν για το ΙΚΙΛ ερευνήθηκε από την τουρκική πολιτοφυλακή και με το απόρρητο έγγραφο της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας να βλέπει το φως της δημοσιότητας, ο Νταβούτογλου άμεσα έπαψε από τα καθήκοντά του τον Δημόσιο Εισαγγελέα, Aziz Takei, μόλις ο τελευταίος κίνησε τις διαδικασίες διερεύνησης της υπόθεσης.
Ο Ταγίπ Ερντογάν είχε δηλώσει παλιότερα ότι «Δεν μπορείτε να σταατήσετε τα φορτηγά της ΜΙΤ. Δεν μπορείτε να τα ψάξετε. Δεν έχετε την δικαιοδοσία. Τα φορτηγά αυτά μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια», απευθυνόμενος στις συνοριακές πολιτοφυλακές της Τουρκίας. Και για το «ατόπημα» αυτό, τα 13 μέλη της πολιτιφυλακής στα Συριακά σύνορα που ήλεγξαν τα φορτηγά της ΜΙΤ αντιμετωπίζουν τώρα κατηγορίες για κατασκοπεία και ποινή φυλάκισης 20 ετών.
Παράλληλα, οι δικαστικές αρχές στα Άδανα απαγόρευσαν κάθε γραπτή, προφορική, διαδικτυακή αναφορά και σχολιασμό στο περιστατικό, ενώ κάθε άρθρο και κείμενο σχετικά με το γεγονός στο διαδίκτυο της Τουρκίας έχει ήδη διαγραφεί, εκτός από το μοναδικό βίντεο που γλίτωσε και δημοσιεύουμε εμείς.
Η Πολιτοφυλακή είχε λάβει την εντολή έρευνας των φορτηγών της ΜΙΤ κατόπιν της διαταγής του Εισαγγελέα Takei, ο οποίος είχε λάβει την πληροφορία για το πραγματικό φορτίο που μετέφεραν και προοριζόταν για τους εξτρεμιστές μουσουλμάνους της Συρίας που μάχονται το καθεστώς Ασσάντ.
Στο επιβατηγό όχημα (Audi) που θα δείτε και στο βίντεο επέβαιναν πράκτορες της ΜΙΤ (τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών), οι οποίοι συνόδευαν το «εμπόρευμα».
Ο Huseyin Avni Cos, κυβερνήτης στα Άδανα, περιοχή όπου έλαβε χώρα η έρευνα των φορτηγών, έφτασε στο σημείο για να δηλώσει: «Τα φορτηγά βρίσκονται κάτω από τις εντολές του Πρωθυπουργού», καλώντας τους πολιτοφύλακες να μην εμπλακούν και να σταματήσουν πάραυτα τις έρευνες.
Δείτε το βίντεο εδώ

Hellasforce

1 σχόλιο:

  1. Θα πρέπει να ντρέπονται, που υποστηρίζουν και θεωρούν "αδέρφια" τους, αυτά τα σατανικά, ψυχεδελικά τέρατα, που έχουν αφανίσει, με το χειρότερο τρόπο, αθώους ανθρώπους, ενάντια στην παγκόσμια κατακραυγή ! Που είναι οι Δυτικοί, που τους βομβαρδίζουν δήθεν ; Σε ποιόν τα πουλάνε αυτά, οι υποκριτές ; Δεν θα έπρεπε ήδη, να τους είχαν σβήσει από το χάρτη, με τόσους υποτιθέμενους "βομβαρδισμούς" ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...