Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

"Κατεδαφίζεται" η ιρλανδική κυβέρνηση των τροϊκανών



Image"Kατεδαφίζεται" η ιρλανδική κυβέρνηση που έστειλε τη χώρα στο ΔΝΤ και την τρόϊκα: Τέσσερις υπουργοί της Ιρλανδίας παραιτήθηκαν χθες, μια ημέρα μετά την παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Μάικλ Μάρτιν, ο οποίος ηγείτο του μετώπου κατά του πρωθυπουργού Μπράιαν Κόουεν, ανακοίνωσαν τα ιρλανδικά μέσα ενημέρωσης. Πρόκειται για τους υπουργούς Υγείας Μέρι Χάρνεϊ, Δικαιοσύνης Ντέρμοτ Αχερν, Μεταφορών Νόελ Ντέμπσεϊ και Άμυνας Τόνι Κίλιν,  όπως αναφέρουν η εφημερίδα «Irish Times» και το πρακτορείο «RTE».
Οι παραιτήσεις αυτές στερούν από την ιρλανδική κυβέρνηση περισσότερο από το ένα τέταρτο των υπουργών της και σύμφωνα με τα τοπικά Μ.Μ.Ε.  ανοίγει ο δρόμος για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, πριν τις γενικές εκλογές του Μαρτίου.
Ο Μάρτιν παραιτήθηκε μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που κέρδισε ο πρωθυπουργός Κόουεν για την ηγεσία του κόμματός του, του Φιάνα Φέιλ. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών είχε ζητήσει αλλαγή στην ηγεσία του κόμματος και επέκρινε τον Κόουεν για τον τρόπο που χειρίστηκε την οικονομική κρίση.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Να λοιπόν που και η γαϊδουριά έχει και τα όρια της για κάποιους και δεν αντέχει η συνείδηση τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...